Predsjednik SO Rožaje Almir Avdić, razgovarao sa Enverom Resulogullarijem, koordinatorom TIKE

Predsjednik Skupštine opštine Rožaje, Almir Avdić, boravio je 21. novembra u službenoj posjeti Turskoj agenciji za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA), u Podgorici.

Avdić je ovim povodom razgovarao sa koodinatorom TIKA-e za Crnu Goru, Enverom Resulogularijem. Glavni cilj sastanka bio je da se dodatno utvrdi saradnja između ove agencije i opštine Rožaje te da se razmotre mogućnosti novih ulaganja u projekte čija bi realizacija bila u službi višestrukih interesa građana Rožaja i sjevera zemlje.

Avdić je u toku susreta odao priznanje predanom radu po kojem je TIKA prepoznata u Crnoj Gori sa osvrtom na projekte koje je realizovala na teritoriji opštine Rožaje a koji se odnose na upodobljavanje različitih oblika infrastrukture kao i na brojne programe koji su doprinijeli kulturnom zbližavanju i dodatnom unapređenju tradicionalno dobrih veza između Rožaja i brojnih gradova i opština u Turskoj.

Zadovoljan zaključcima razgovora, g-din Resulogulari izrazio je želju za novim poslovnim susretima sa predstavnicima opštine Rožaje i najavio intenzivniju saradnju u narednom periodu, čiji će plodovi, kako je rečeno, uskoro biti vidljivi građanima.

 

 

Takođe pročitati i...

Komentariši