Predsjednik opštine Rahman Husović čestitao građanima Novu godinu

Na pragu smo nove godine koju dočekujemo sa dubokom vjerom u bolje sutra. Pred nama je mnoštvo izazova na putu daljeg razvoja naše opštine. 

Realizovaćemo i privoditi kraju krupne, veoma vrijedne infrastrukturne projekte u cilju dostizanja novog, jačeg kvaliteta života za sve građane Rožaja.

Pored daljih ulaganja u stvaranje pretpostavki za razvoj privrede, čeka nas i ostvarenje važnih razvojnih programa u oblasti turizma koji će naš grad učiniti poželjnom turističkom destinacijom.

Dragi građani, ubijeđen sam da će naredna godina biti prekretnica u prevazilaženju barijera koje stoje na putu napretka naše opštine, te da ćemo u periodu koji je pred nama zajednički kreirati budućnost kakvu Rožaje zaslužuje.

U svoje lično ime i u ime Opštine Rožaje, svim građanima želim srećnu Novu 2020. godinu, sa željom za dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću i uspjeh na svim poljima.

Posebne čestitke povodom nastupajuće Nove godine upućujem našim dragim sugrađanima koji žive u dijaspori a koji su odlučili da praznične dane provedu u svom rodnom gradu sa porodicama, komšijama i prijateljima.

You may also like...