Nagrade za najbolje u rožajskom sportu u 2014.godini

U organizaciji Sekretarijata za sport, a pod pokroviteljstvom Opštine Rožaje, danas su u Rožajama izabrani najbolji u rožajskom sportu za 2014.godinu.

Prema mišljenju komisije, čiji je predsjednik Ajsel Kalač, sekretar sekretarijata za kulturu i sport, najbolji sportski kolektiv je košarkaški klub Ibar, koji se takmiči sa uspjehom u Prvoj ligi CG, najbolja sportistkinja je reprezentativka Crne Gore u fudbalu Armisa Kuč, koja nastupa za FK Sarajevo, a pritom je u dresu sa državnim grbom igrala u hramu fudbala čuvenom Vembliju. Po mišljenju Komisije za izbor najboljih sportskih dostignuća, najbolji sportista je džudista Ibra Jusuf Nurković reprezentativac i osvajač šampionske titule u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, prvak balkana u Grčkoj i kandidat za učestvovanje na Evropskim Olimpijskim igrama, koje će ove godine započeti u Baku (Azerbejdžan).

Nagrade laureatima uručio je predsednik Opštine Rožaje, Ejup Nurković koji je pritom naglasio da će Opština Rožaje i u2015.godini biti uz svoje sportiste, vjerujući u još bolje rezultate i promociju naše opštine i države.

Obzirom da je Armisa Kuč van naše opštine, nagradu je u njeno ime primio član GO FK Ibar Adem Nurković, a nagradu za najbolji sportski klub u ime Košarkaškog kluba  Ibar primio je predsjednik KK Ibar, Izet Bralić.

Ferid Kujević

zzzzzz

Ajsel Kalač, Izet Bralić, Ejup Nurković

zzz

 

 

 

Takođe pročitati i...

Komentariši