Rukovodstvo lokalnog SDP-a iskazalo zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa koalicionim partnerom BS

Na današnjem okupljanju povodom kraja radne 2014.godine u restoranu Aldi prisustvovali su Predsjednik Opštine Rožaje, Ejup Nurković sa rukovodstvom Opštine Rožaje, savjetnik predsjednika Crne Gore, Amer Halilović, predsjednik Skupštine Opštine Rožaje, Husein Kurtagić, odbornici SDP i BS u Skupštini Opštine Rožaje, direktori i funkcioneri lokalne samouprave.

Po riječima predsjednika Opštine Rožaje, Ejupa Nurkovića, lokalna samouprava će u narednoj godini raditi punim kapacitetom na svim poljima kako bi se obezbijedio prosperitet građana i napredak u oblasti privrede.

U svom obraćanju poslanik u Skupštini Crne Gore, Izet Bralić je istakao zadovoljstvo saradnjom sa koalicionim partenerom BS i očekivanje da će u budućem periodu biti još intenzivnija saradnja u korist građana.

„Zadovoljan sam aktivnostima u prvih 6 mjeseci vladavine koalicije BS i SDP, posebno bih istakao završetak radova na vodovodu opštine Rožaje, uređenje stadiona na Bandžovom brdu, čišćenje „suze sjevera“ rijeke Ibar;  Rožaje će napokon, poslije 20 godina čekanja, imati skijalište i td. Očekujemo u narednom periodu oživljavanje privrede, valorizaciju prostora Gornjeg Ibra i unapređenja rada lokalne samouprave na opšte zadovoljstvo. Svakako da sam zadovoljan i saradnjom Opštine Rožaje sa državnim organima vlasti, zajedničkim zalaganjem smo obezbijedili za našu opštinu 300.000,00 eura za skijalište i  održavanje…

Na kraju bih iskoristio priliku da građanima čestitam praznike u nadi da će ih provesti u zdravlju i prosperitetu“, istakao je poslanik Izet Bralić.

Poslanik Almer Kalač je u svom obraćanju iskazao zapažanje da je učinjen određeni pomak  rada lokalne samourave ali i očekivanje da će se naredne godine još više raditi u korist građana. Iskazao je zadovoljstvo saradnjom sa koalicionim partnerom SDP, kako na lokalnom tako i na republičkom nivou i poželio srećne praznike svima koji proslavljaju.

„Skupština Opštine Rožaje je od perioda konstituisanja usvojila preko 500 akata, a do sada je održano 6 redovnih sjednica Skupštine Opštine Rožaje. Zadovoljni smo koalicijom na lokalnom nivou i u zakonodavnim okvirima. Svakako da očekujemo u narednoj godini otvaranje novih radnih mjesta i stvaranje boljeg života za građane.“između ostalog rekao je predsjednik Skupštine Opštine Rožaje Husein Kurtagić.

IMG_0128

Izet Bralić, Predsjednik OO SDP Rožaje

IMG_0134

Predsjednik Nurković, sa saradnicima

 

 

 

You may also like...

Komentariši