KBK Univerzum iz Rožaje prvak Balkana

Po uzoru na velike evropske metropole i Rožaje je u subotu veče bilo domaćin kick box spektakla u prelijepom ambijentu velelepnog hotela Aldi koji je bio sjajan domaćin.

Snage su odmjerile dvije najbolje ekipe iz Srbije KBK NIŠ i CG Univerzum Rožaje. Spektakl je otvorio predsjednik opštine Rožaje, Ejup Nurković koji je tom prilikom istakao zadovoljstvo što se spektakl dešava u Rožajama i takmičarima poželio uspjeh uz fer i sportsko nadmetanje koje je i bilo.

IMG_2934

U uvodnoj borbi u kategoriji kadeta gostujući takmičar Nikola Lazarević bio je bolji i prekidom u drugoj rundi savladao je domaćeg borca Kadri Šabanaja.

IMG_2959

U prvoj od 6 zvaničnih borbi, u kategoriji do 57 kg, odlukom sudija, 2:1, pobjedu je odnio domaći takmičar Samed Demić, koji je slavio u duelu protiv Saše Lalića.

IMG_2969

U kategoriji do 63,5 kg, jednoglasnom odlukom sudija 3/0 slavio je Džemal Salihović koji bio bolji od Danila Ratkića.

IMG_2981

Nedžad Hot bio je bolji od Milana Veskovića (2:1)

IMG_3008

U kategoriji do 71 kg. jednoglasnom odlukom (3:0) Rijad Hodzić je bio bolji od takmičara iz Niša, Vuka Stojanovića.

IMG_3033

U dvije možda i najbolje borbe, Dejvid Kajević je 3:0 bio bolji od Vukašina Obradovića.

IMG_3073

Tačku na stopostotan uspjeh rožajskih takmičara, stavio je rožajski bombarder Mensur Murić koji je kombinacijom efektnih low kickova digao publiku na noge i nokautom u drugoj rundi poslao na pod Lazara Stojanovića u kategoriji -91kg.

IMG_2917

Ukupnim rezultatom 6:0 veliki pehar iz Ruku predsjednika Opštine Rožaje Ejupa Nurkovića pripao je kapitenu domaćih Mensuru Muriću. Medijator spektakla bio je novinar Ferid Kujević koji je tokom čitave večeri držao ”užarenu ” atmosferu. Spektaklu je prisustvovalo 1500 gledaoca, mečeve je vodio internacionalni sudija iz Crne Gore Dragan Jovetić, a uspješni organizatori bili su Opština Rožaje, hotel Aldi, Kick box klub Univerzum kao i mnogobrojni sponzori.

 

Piše: Ferid Kujević  Foto: CIS Rožaje

Objave iz povezanih i sličnih kategorija...