SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Poštovani sugrađani, želimo da vas obavijestimo da je nakon izvršenih analiza vode za piće koja se koristi za mještane sela Malindubrava Vuča Pripeč i Crnča, a po nalogu Premijera gospodina Mila Đukanovića, u potpunosti ispravna za piće i da su svi pokušaji politizacije ovog pitanja bili zlonamjerni sa jasno sračunatim ciljem.

Želimo da vas podsjetimo da je u Skupštini Crne Gore ovo pitanje aktulizovano od strane poslanika Bošnjačke stranke gospodina Almera Kalača. Smatramo da su ovo bili pokušaji koji su imali za cilj podizanja tenzija u pomenutim selima, što cijenimo veoma nekoretnim i neozbiljnim potezom.

Izražavamo zadovoljstvo što smo kao Lokalna uprava zajedno sa Ministrastvom poljoprivrede i ruralnog razvoja realizovali jedan ovako vrijedan projekat i obezbijedili kvalitetnu vodu za piće mještanima što je nama mnogo važnije od svih pokušaja politizacije u nedostatku ozbiljnih argumenata.

Služba Predsjednika Opštine

Objave iz povezanih i sličnih kategorija...