Predsjednik sa saradnicima obišao radove

Predsjednik opštine Rožaje, gospodin Ejup Nurković sa saradnicima, obišao je radove na asfaltiranju puta u mjesnoj zajednici Bać.

U prisustvu direktora Direkcije za razvoj i investicije Mirsada Džudževića, predsjednika MZ Bać Haruna Kurbardovića, glavnog administratora opštine Rožaje Redžepa Kurbardovića te mještana ove mjesne zajednice, upoznao se sa situacijom na terenu.

Asfaltira se krak prema zaseoku «Murići» u ukupnoj dužini od 1000 metara. Obzirom da se radi o naselju u kojem je stalno nastanjen veći broj domaćinstava, asfaltiranje ovoga dijela puta je od iznimnog značaja za ovdašnje mještane.

Predsjednik opštine gospodin Ejup Nurković između ostaloga kaže: »da je ovo samo nastavak planova u izgradnji infrastrukture te da povoljni vremenski uslovi u ovom periodu, idu na ruku, izvođačima radova. Trudimo se da sagledamo i evidentiramo sve potrebe koje imaju naši građani te da koliko je u našoj moći, podjednako podijelimo prioritete djelovanja na terenu.
Ovom prilikom zahvaljujem građanima na strpljenju zbog pojedinih kašnjenja zbog kompleksnosti samih radova i vremenskih uslova, završava Nurković».

Mještani ove mjesne zajednice zahvalili su predsjedniku opštine i direktoru Direkcije za investicije gospodinu Mirsadu Džudževiću kao i predsjedniku MZ Harunu Kurbardoviću koji je iskoordinirao sanaciju ovoga putnog kraka.

Predsjednik je danas posjetio i radove prema selu Plunci te u Halilovićima i izgradnju mosta na rijeci Bukeljka, gdje se radovi privode kraju.

You may also like...

Komentariši