NA TURJAKU OBOREN REKORD STAZE PREKO 2.500 GOSTIJU – POTPUNI DOŽIVLJAJ ZIME

 Skijalište na Turjaku s najljepšim prirodnim ambijentom ima odlično uređenu stazu na nadmorskoj visini od 1.250 m do 1.450 m, što pruža odlične uvjete za skijanje na prirodnom snijegu. Staza je dinamična i pogodna kako za rekreativne i profesionalne skijaše, tako i za skijaše početnike. Prema riječima starijih skijaša koji su na padinama Turjaka skijali u “zlatnim” vremenima, ne pamti se veća posjećenost a prema slobodnoj procjeni, danas je kroz skijalište prošlo preko 2.500 gostiju.

Profesionalci, rekreativci, djeca, roditelji te škole skijanja, upotpunili su savršeni prirodni ambijent a bilo je i lokalnih i regionalnih medija koji su izvještavali o ponovo oživljenom brendu Turjak.

Menadžment Ski centra Hajla, trudi se da gostima pruži maksimalne uslove za ugodno skijanje i bordanje te boravak na snijegu a prije svega sigurnost na samoj stazi.

Obzirom na povoljne vremenske prilike i dovoljnu količinu snijega, sezona skijanja će potrajati a pozicija skijališta i geografski položaj, omogućavaju da se za kratko vrijeme stiže do skijališta kako iz Rožaja tako i iz pravca Berana.

Najjeftiniji ski pas u regionu te dobra restoranska usluga i besplatan parking, također su dobar razlog da naše skijalište bude obavezna destinacije za sve zaljubljenike u ski sport i lijepu prirodu.

Dobrodošli!!!

Takođe pročitati i...

Komentariši