DODJELA DIPLOMA “LUČA” GIMNAZIJE “30 SEPTEMBAR”

Svečana ceremonija dodjele diploma «Luča» maturantima Gimnazije “30.septembar”, u prisustvu Predsjednika Opštine, predsjednika Skupštine Opštine, Glavnog administratora, direktora škole, profesora te roditelja i prijatelja maturanata, održana je danas u holu škole.

Na početku prisutnima, a posebno maturantima, obratio se Predsjednik Opštine gospodin Nusret Kalač, koji je izrazio ponos i zadovoljstvo njihovim dosadašnjim radom i zalaganjem, poželivši im sreću u daljem školovanju. “Očekujemo da i u nastavku školovanja budete najbolji i da se vratite Rožajama i unaprijedite ga sa novim znanjima.”

Maturantima se takođe obratio direktor Gimnazije “30. septembar” Fejzo Murić, koji je rekao da je generacija 2012/2013 najuspješnija generacija maturanata do sada.

Luče I i Luče II maturantima je uručio Predsjednik Opštine koji je i novčano nagradio Aldinu Bralić, đaka generacije 2012/2013 i dobitnicu «Luča» I.

Diplomu «Luča» I za odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta u osnovnoj i srednjoj školi, dobili su: Aldina Bralić, Almina Bralić, Mela Feleć, Dženeta Hajdarpašić, Azra Halilović, Sanita Šabotić, Ilda Šutković, Naja Zejnelagić, Darmin Škrijelj, Samira Bralić, Enisa Hasić, Aldijana Kajević, Aldin Kajević, Kenan Nurković, Drita Dacić, Lahira Duraković, Demir Hot, Brahim Kajević, Nail Kalač, Armin Korać, Amila Kozica, Irfan Alomerović i Rejhan Agović.

Diplomu «Luča» II za odličan opšti uspjeh u osnovnoj i srednjoj školi, dobili su sljedeći učenici: Bajram Murić, Rijalda Hadžić, Arijan Kalač, Samra Kalač, Emir Nurković, Anida Kalač, Jasmin Kalač, Senad Dedeić, Elda Hadžialijagić, Pašema Zekić, Ilda Dacić, Almira Elezaj, Jasmina Ismailisufi, Armin Kočan i Semra Šutković.

[nggallery id=131]

You may also like...