Bibić i Kurpejović najbolji policajci u 2018. godini

Predsjednik opštine Rožaje Ejup Nurković, uručivanjem skromnih nagrada, odao je priznanje za istaknute rezultate rada policijskim službenicima Adnanu Bibiću i Sadatu Kurpejoviću. Naime, na inicijativu Odjeljenja bezbijednosti i Odjeljenja granične bezbijednosti u Rožajama, ova dva službenika nagrađena su od strane lokalne samouprave za doprinos koji su, u 2018. godini, dali u oblastima u kojima su radno angažovani.

Predsjednik Nurković je policijskim službenicima uputio čestitke za postignuti uspjeh i naglasio da svaki pojedinac, neovisno od društvene pozicije,  treba da teži maksimalnom učinku tokom svog rada.

Načelnik Odjeljenja bezbijednosti u Rožajama, Sadik Šabanović, kazao je da je rad Bibića prepoznat u državi te da su njegove analize sa terena među najboljima u Crnoj Gori što ga je i preporučilo za nagradu. Zahvaljujući se lokalnoj samoupravi zbog upriličene ceremonije nagrađivanja, on je poručio da, zbog svjesnog i odgovornog radaslužbenika policije, javni red i mir u Rožajama u većem obimu nije narušen, te da kriminalitet, iz godine u godinu, u značajnoj mjeri opada.

Nagrađeni policijski službenici isticanje i nagrađivanje njihovog rada doživljavaju kao dodatan motiv za dalje unapređenje profesionalnosti. Prema njihovim riječima, zahvalnost za postignuća duguju prvenstveno svojim službama.

Predsjednik Nurković je, u toku razgovora koji je ovim povodom upriličen u njegovom kabinetu, rekao da će sistem nagrađivanja najboljih službenika prenijeti i na nivo organa lokalne samouprave. Sastanku su prisustvovali i predsjednik Skupštine opštine Rožaje Almir Avdć, rukovodilac kriminalističke službe Ernes Redžović i zamjenik komandira policije Mursel Agović.

You may also like...