Delegacija FSCG posjetila opštinu Rožaje

Delegacija Fudbalskog saveza Crne Gore predvodjena predsjednikom Sjeverne fudbalske revije gospodinom Vojislavom Došljakom posjetila je naš grad i fudbalski klub.

Tom prilikom domaćin, predsjednik Opštine i FK Ibar gospodin Ejup Nurković istakao je zadovoljstvo što je najprije Ibar sačuvao opstanak, nakon toga bilo je riječi o veoma vrijednoj investiciji koja se trenutno radi u Rožajama a to je izvodjenje radova na pomoćnom terenu sa vještačkom podlogom koji će u mnogome doprinijeti uslovima i razvoju fudbala u Rožajama i omasovljavanju toga sporta kod nas, ističe Nurković, uz zahvalnost Fudbalskom savezu na razumijevanju i finansijskoj podršci našem klubu.

Potpredsjednik FSCG Vojislav Došljak istakao je da je cilj saveza poboljsanje infrastrukture posebno na sjeveru naše zemlje , on je podsjetio da je do sada Savez na čelu sa Dejanom Savićevićem, na Sjeveru uložio više miliona eura u razvoj fudbalske infrastrukture. On je izrazio zahvalnost predsjedniku Opštine Ejupu Nurkoviću na spremnosti da partnerski i u budućem periodu podstiču razvoj infrastrukture uz želju da Rožaje bude jedna od baza i vodećih opština u vidu sportskog turizma.

Piše: Ferid Kujević

Foto: Mirza Luboder

image(3) image(4)

Objave iz povezanih i sličnih kategorija...