TIMA KUČ SA DJECOM DOBILA NOVI DOM

Opština Rožaje, donatori i volonteri su u veoma kratkom roku uspjeli da obezbijede uslove za stanovanje porodici Time Kuč. Objekat za stanovanje koji je posjedovala u svom vlasništvu, sa dodatnim izdvojenim sredstvima iz Budžeta Opštine, donacijama i besplatnim radom volontera uspjeli smo da adaptacijm i dogradnjom uredimo da prestavlja veoma prijatam kutak za porodicu gospođe Kuč i njene dvoje maloljetne djece.

Ukupno smo obezbijedili za ovu namjenu oko 12 000 eura, zajedno sa svim ljudima dobre volje koji su podržali ovaj projekat, a koji je značio human gest svih koji su podržali ovu akciju za stvaranje uslova za što normalniji život ove porodice.

Objekat ima oko 70m2, mokri čvor i sve druge pomoćne sadržaje, što porodica Kuč do sada nije imala, a na objektu je urađena izolacija i svi neophodni radovi za izgradnju ovakvih montažnih objekata.

Zahvaljujem se svim pojedincima, Institucijama i volonterima koji su nas podržali da ovaj objekat završimo u veoma kratkom roku i porodici Kuč obezbijedimo krov nad glavom.

[nggallery id=204]

You may also like...