Predsjednik Ejup Nurković ugostio Njenu Ekselenciju Hafsu Abdulla Mohamed Sharif Al Ulama, ambasadorku Ujedinjenih arapskih emirata u Crnoj Gori

Predsjednik Ejup Nurković ugostio je Njenu Ekselenciju Hafsu Abdulla Mohamed Sharif Al Ulama, ambasadorku Ujedinjenih arapskih emirata u Crnoj Gori. Povod sastanka je bio razmatranje mogućnosti saradnje na razvojnim projektima.

Predsjednici opštine i skupštine opštine, Ejup Nurković i Husein Kurtagić, zajedno sa koordinatorkom za izradu projekata, Amelom Kalender, su predstavili Nj. E. Ambasadorki prioritetne projekte koji su razvijani u poslednjih 7 mjeseci za opštinu Rožaje.

Posebno je bilo riječi o prirodnim potencijalima opštine, prije svega planinama i vodnim resursima, kao i mogućnostima investiranja u Rožaje.

Njena Ekselencija Hafsa Abdulla Mohamed Sharif Al Ulama je izrazila spremnost ambasade UAE da razmotri sve primljene projekte i predstavi potencijale Rožaja investitorima u svojoj zemlji.

Predsjednik Ejup Nurković je istakao da očekuje aktivnu saradnju između opštine Rožaje i ambasade, kao i  UAE, posebno u vidu podržavanja razvojnih projekata opštine i zajedničke valorizacije prirodnih potencijala.

Kabinet Predsjednika.

You may also like...