Očekivanja za nove investicije u FK Ibar

Dvojica uglednih biznismena iz naših krajeva zainteresovani za FK Ibar kao i za investiciona ulaganja iz oblasti sporta i ugostiteljstva

Danas je Predsjednik opštine koji je ujedno i Predsjednik fudbalskog kluba Ibar primio dva uspješna preduzetnika iz naših krajeva koji su kazali da su zainteresovani da budu vlasnici FK Ibar, i iznijeli su interesovanje za izgradnju hotela na Bandžovom brdu za potrebe sporta isvih vrsta priprema za sve sportiste iz naše zemlje i šire.

Nakon razgovora zainteresovani biznismeni iz Njemačke obišli su prostorije fudbalskog kluba kao i stadione na Bandžovom brdu kao i određene lokacije sportskih terena, hotela, poligona, poslovno stambenih objekata i sl.

Takođe su u pismu namjera iznijeli da su zainteresovani za izgradnju bazena, izgradnju motela sve u svrsi razvoja sporta i sportskog turizma. Uvaženi gosti iz dijaspore su iznijeli svoje planove i žele da investiraju u sport i mlade kadrove da posvete pažnju školi fudbala kao i da stručni štab stručno ojačaju kroz rad škole fudbala. Naglasili su kroz ovaj vid upravljanja fudbalskim klubom doći će do angažovanja nekoliko eksperata iz oblasti fudbala te ulaganja u izgradnji hotela sa oko 30-tak soba za smještaj sportista, priprema reprezentacija, klubova kao i za ostale potrebe. Takođe su zainteresovani za ulaganja za sportsku i ostalu infrastrukturu kao što su izrada trim staza kao i ostalih objekata stambeno poslovnih kompleksa za višenamjensko korištenje u sportu, biznisu, i turizmu. Predsjednik opštine i kluba istako je da će na prvoj sjednici u subotu iznijeti pismo namjere upravi kluba i donese valjane odluke i vezano za ponudu ova dva ozbiljna biznismena koji žive i rade u Njemačkoj.

Uskoro i više informacija nakon sjednice i razmatranja pisma namjera uglednih privrednika iz Njemačke.

Izvor: Rožaje vijesti

You may also like...

Komentariši