KICK BOKSERI OPRAVDALI OČEKIVANJA ROŽAJSKE PUBLIKE

Sinoć je u Rožajama održana kick box revija pred više od 1500 promrzlih gledaoca. Rožajac Remzija Dacić nokautom u trećoj rundi bio je bolji od Pavla Pantovića iz Niša. Reviju je svečano otvorio počasni predsjednik KBSCG Derviš Beli Selhanović, koji se zahvalio domaćinu Opštini Rožaje na toploj dobrodošlici, a takmičarima poželio uspjeha i fer ponašanje u borbama.

U uvodnim borbama Dušan Savković iz Niša nokautom u drugoj rundi savladao je Ahmeta Hadžimehmedovića iz Ulcinja, rozajac Samed Demić bio je bolji od Arlina Hisenija iz Peći, njegov sugrađanin Flatron Gaši u kategoriji do 81 kg bio je bolji od Emira Derviševića iz Bijelog Polja, na veliku žalost domaće publike Dejvid Kajević (u borbi do 75 kg) zbog nedozvoljenog udarca koljenom diskvalifikovan je, pa je pobjeda pripala nišliji Marjanu Antiću, jednoglasnom odlukom sudija Mitar Nikolov savladao je Vukašina Obradovića iz Niša, sve ove borbe bile su u disciplini lou kick, u kategoriji do 91 kg u disciplini K1.

Miroslav Vujović iz Aristona efektnim nokautom poslao je na pod u drugoj rundi Srđana Aleksica iz Lazarevca, Pobjednički pehar Remziji Daciću uručio je predsjednik Opštine Rožaje Ejup Nurković. Za izuzetan doprinos, zahvalnica je uručena i velikom borcu Ivanu Strugaru koji je ovacijama dočekan u dvorani na Bandžovom brdu.  Nakon trijumfa, Remzija Dacić je istakao je da je zahvalan svojim sugrađanima na podršci koju je do sada dobijao.

“Posebnu zahvalnost dugujem predsjedniku Opštine  Rožaje Ejupu Nurkoviću, reisu Rifatu Fejziću i potpredsjedniku Vlade CG Rafetu Husovicu.” rekao je na kraju svog obraćanja zvijezda ove večeri Remzija Dacić.

Objave iz povezanih i sličnih kategorija...