Sajam suvenira i turističkih publikacija Leskovac 2014

U Leskovcu je od 13. do 15. novembra održana sedma po redu Izložba suvenira i turističkih publikacija na kojoj je učestvovalo 50 izlagača iz zemlje i inostranstva. Turistička organizacija Rožaje je učestvovala na sajmu kao jedini predstavnik iz Crne Gore.

 Posjetioci sajma su pokazali veliko interesovanje za izložbeni prostor naše Turističke organizacije. Fotografisali su se sa našim suvenirima koji oslikavaju ambijentalne karakteristike našeg kraja. Direktor Turističke organizacije Rožaje Amel Dedeić  je tom prilikom dao intervju za televizije   RTS 1, B92,LTL u kome je upoznao javnost o bogatstvu turističkih resursa, potencijala, kulture kao i turističke ponude naše opštine. 

“Srce mi je puno kada vidim, svoje kolege iz čitave Srbije i zemalja okruženja ovde kod nas. Potrudićemo se da zaista ovaj sajam preraste u međunarodnu manifestaciju”,  istakao je na otvaranju sajma direktor Turističke organizacije Leskovac, Žikica Nestorović. On  je  direktoru TO Rožaje Amelu Dedeiću uručio Plaketu i Zahvalnicu u znak zahvalnosti i dobre saradnje.

U okviru ove turističke manifestacije organizovani su i radni sastanci, stručna predavanja, obilazak Leskovca i Vlasinskog jezera gdje je organizovano predavanje o Seoskom turizmu.

Objave iz povezanih i sličnih kategorija...