Radni vikend predsjednika Ejupa Nurkovića

U okviru Dana Opštine Rožaje, predsjednik opštine je posjetio otvaranje sportske manifestacije u organizaciji Judo kluba IBAR, Udruženje paraplegičara, kao i dobrovoljno davanje krvi u Domu Zdravlja Rožaje, koje je organizovala NVO „Moje Rožaje“.

Gospodin Ejup Nurković, predsjednik Opštine i gospodin Osman Nurković, izvršni direktor DOO „Monteput“ su posjetili i Klanac, uz gostoprimstvo predsjednika mjesne zajednice Nedžada Murića.

Sastanak, iniciran od strane predsjednika mjesne zajednice Klanac, prošao je u razmatranju rješenja za prioritetne probleme s kojima se suočavaju žitelji jednog od najljepših rožajskih sela. Glavni problem je prije svega pijaća voda i njen dovod do domaćinstava teškog materijelnog stanja, ali i spor razvoj poljoprivrede i stočarstva. Dogovoreno je da se voda s imanja gospodina Murića dovede do domaćinstava, prije svega najugroženijim, uz podršku Opštine, kao i da nadležni opštinski organi razvijaju projekte za razvoj poljoprivrede i nalaženje plasmana za proizvode iz Klanca, što će usloviti i ubrzane radove na popravci putne infrastrukture.

 

Objave iz povezanih i sličnih kategorija...